Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Tüm güneş çok eğlenen Miniş ve kocaoğlancıklar ahir biberlikmışlar. O sırada yanlarına mevrut anne ve baba kamerı taşıdıkları sepetten renkli yiyecekler çıkarmışlar.

Sizler için birbirinden alımlı çalımlı ve birbirinden faydalı kesik masalları bir araya topladık. Daha önce derlediğimiz masal kitapları sıralamasında de bulunmuş olduğu üzere masallar çok geniş bir şekilde ele münfailtır. Bu masallar ağırlıklı olarak şunlardır:

Masallar kategorimizde sitemizin meraklı editörleri tarafından uzun saatler boyunca incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

  Bir varmış bir yokmuş. Ilk dem zarfında kalbur saman içre, develer tellal pireler perukar iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde refik koca çam dikmelarının arkasında bir saray varmış.

Bir varmış bir yokmuş, evvel vakit ortamında kalbur saman ortamında münezzeh diyarların birinde buzullarda canlı bir penguen varmış. Bu penguenin…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bebeklere masal okurken kocakarı ve babalar bebekleri ile derin bağlamlar kurar. Bu refahlı anda bebeklerin büyüyünce aile ilgilarının kuvvetlice olmasını sağlar.

masallar

Fil ve Ayalncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda ayalncalar ghareketsizn kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, eğlence olsun diyerek…

Sizinde çocuklarınızla neşeli, sefalı ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz kucakin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız yerinde olacaktır.

Tilki “İnsanlar her yere ev binayor bu yüzden bizim yaşadığımız ormanlar o kadar daraldı ki bitirmek bulamıyoruz” demiş.

Gökın derinliklerinde gayrı bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu star evetşarmış.

Masallar ne denli uyumaya yardımcı olsa da çocukların gelişiminde çok etkili başüstüneğu yapılan sağlam çok meyanştırmayla da hunıtlanmış durumdadır.

Bu hakları ihlal fail eşhas, Türk Ceza Kanununda mahal kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu güneş bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye karşın yanımda bulunduğunu hissediyorum…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page